Over ons

Werken met VCA Consultancy is werken met een ijzersterk team!

We leveren u de beste trainers en consultants, ware topexperten in hun domein. Deze professionals bieden u een ruime en bewezen staat van dienst in de hulpverlening aan en daardoor brengen ze echte kennis, expertise en ervaring mee naar de tafel. 

VCA Consultancy trainers en consultants zijn allen actief in de brandweer- en reddingstechnische hulpverlening, de urgente medische prehospitaalzorg, de maritieme reddingssector en de helikopterhulpverlening. Ze hebben doorgedreven opleidingen en stages in binnen- en buitenland  genoten en scholen zich dagelijks bij om de snelste en beste oplossing te vinden én te bieden. Tevens zijn de trainers en consultants van VCA Consultancy meermaals te gast als spreker voor diverse opleidingsinstituten en nationale en internationale congressen.

Carl Verstrepen is oprichter en zaakvoerder van VCA Consultancy en is zelf actief in de hulpverlening sinds 1996. Door de jaren heen kon hij kennis en ervaring opbouwen bij verschillende hulpverleningsdiensten waar hij diverse functies en verantwoordelijkheden bekleedde. 

In 2014 richtte hij VCA Consultancy op om in te gaan op de noodzaak voor degelijke veiligheidstrainingen, deskundig veiligheidsadvies en ondersteuning in veiligheidsbeleid.

VCA Consultancy voldoet aan de wetgeving met betrekking tot Boek 1, titel 5 van de Codex over het welzijn op het werk en is daardoor een opleidingsinstituut, door de Federale Overheidsdienst Werkgelegenheid, Arbeid en Sociaal Overleg gemachtigd,  welke vorming en bijscholing aan hulpverleners mag verstrekken en erkende attesten mag uitschrijven.


VCA Consultancy is ook een erkend opleidingsinstituut voor Kind & Gezin. Hierdoor organiseren we de opleidingen Levensreddend Handelen bij Baby's en Kinderen, voor zowel de basisopleidingen als de bijscholingsopleidingen.


close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x